Aller au contenu

Utilisateur:AlexandraJS86/Brouillon

Une page de Wikipédia, l'encyclopédie libre.

Biocoop Andorra

[modifier | modifier le code]
Fruites de temporada

Biocoop és una cooperativa creada al 1986 a França, participada per productors, associacions de consumidors, assalariats i més de 500 botigues repartides per a tota França. Biocoop Andorra és un projecte que s’ha creat durant més d’un any i que ja és una realitat. Un nou espai de consum responsable amb productes alimentaris 100% ecològics que aposta per desenvolupar la cultura i l’agricultura Bio al país i que va obrir les seves portes el 18 de maig 2018.

Zona a granel

La missió de Biocoop és desenvolupar l’agricultura ecològica amb valors propis com són la qualitat de productes de temporada i de proximitat, el comerç just, la limitació dels envasos amb la venda a granel. L’essència de Biocoop passa per escollir una agricultura biològica que no només vulgui dir comprar productes que tenen un segell bio, sinó proposar productes amb un compromís de qualitat superior a les exigències legislatives europees; com per exemple la prohibició del transport de productes bios amb avions o l’obligació dels aromes dels iogurts i altres làctics de ser bio...Existeix un veritable compromís quant a la transparència, qualitat i traçabilitat de tots els productes comercialitzats

Verdures i fruites 100% Bio

Amb aquesta filosofia i voluntat, Biocoop Andorra proposa un espai de 440 m2, que compta amb una gamma de més de 5.000 productes bio i amb més de 200 referències de productes de consum diari a granel. L’obertura i la implementació de Biocoop a Andorra va més enllà d’una botiga, té també la missió de promoure l’agricultura biològica, desenvolupar l’oferta de productes ecològics al país i oferir a la població andorrana una àmplia proposta de productes a preu assequible. A part de la zona pròpia de botiga, Biocoop Andorra comptarà també amb un espai infantil educatiu i un saló de te / cafeteria.

Espai infantil