Discussion:Petru Popescu

Le contenu de la page n’est pas pris en charge dans d’autres langues.
Une page de Wikipédia, l'encyclopédie libre.
Autres discussions [liste]
  • Admissibilité
  • Neutralité
  • Droit d'auteur
  • Article de qualité
  • Bon article
  • Lumière sur
  • À faire
  • Archives
  • Commons

11 noiembrie 2022 : Comemorarea eroilor razboaie din istorie[modifier le code]

Buna ziua Domnule Petru Popescu (in speranta ca veti citi acest mesaj),

Va informez ca sunt profesoara pensionara, cetateana canadiana si romanca, si am patru fii, Alin (nascut la Bucuresti 16 iunie 1980), Cosmin (nascut la Bucuresti 6 februarie 1984), Augustin si Daniel(fiii mei gemeni, nascuti la Montréal, Québec, CANADA=R-U 20 septembrie 1997).

Intrucit in aceasta perioada toti cetatenii,nele din lumea intreaga aduc omagiul meritat eroilor care au murit pe cimpurile de bataie ca sa apere libertatea tarilor lor respective, Ziua de 11 noiembrie devenit simbol de ''pace'', si eu, ca mamica de militar, fiul meu Alin MIREA, din Regimentul 22 Royal des F.A.C. à Val Cartier, Qc CANADA=R-U, dar si ca profesoara, ma alatur acestui ''devoir de mémoire'', chiar daca fiul meu este in viata. Deci, in acest context, de amintiri, roamnul Dvs., ''Dulce ca mierea e glontul patriei'', mi-a reamintit Romania tineretii mele, caci ne-am instalat in Canada din 1994.

Motivul pentru care as vrea sa comunicam este leget de faptul ca sunteti cetatean american si aveti relatii in lumea artistica din Statele Unite si Romania, dupa informatiile biografiei Dvs.In acest scop sper ca ma veti putea ajuta, mai ales ca aveti doi copii si sotia Dvs. va aproba cu siguranta ajutorul ca parinti acordat unei mame si fiul ei, de a gasi Alin, fiul meu despre care nu am vesti din 2009. In ciuda numeroaselor mele actiuni pe linga autoritatile canadiene, québécoise, nu stiu unde este fiul meu. In 2004 a participat la misiunea in Afghanistan cu regimentul canadian si a venit complet ''transformat'' in comportament deci am inteles ca era in soc post traumatic, ceea ce m-a facut sa sufar ca mama.

Dar cel mai graznic gind este faptul ca suspectez, cu bune motive, mai ales ca mama, caci singele apa nu se face, ca fiul meu Alin, est victima de uzurpare a identitatii lui si de viol din partea criminalilor violori homosexuali care, din pacate, sunt in armatele lumii ca si in religii, politica, ETC. unde victimels masculine sunt numeroase. Din acest punct de vedere, acest subiect ar putea fi exploatat de scenaristul care sunteti, in afara de scriitor, etc. mai ales ca realitatea noastra intrece fictiunea imaginata de scriitori in general, dar ar putea sa decida autoritatile respective sa faca ancheta pentru a gasi fiul meu si sa i sa faca JUSTITIE. Ori, planeta intreaga stie forta pe care presa americana de investigatie o are de cind afacerea Watergate a antrenat demisia presedintelui Statelor Unite, ca si pana(plume) unui scriitor...

Iata un gest de omenie ca datorie de cetatean pentru a onora memoria eroilor nostri cu speranta ca voi regasi fiul meu, Alin MIREA, brav militar patriot al Canadei, al carui cetatean este din 7 iulie 1997, ca si noi, mamaica si fratele lui Cosmin, iar fratii gemeni nascuti in Canada de asemenea cetateni canadienei prin locul lor de nastere pe 20 septembrie 1997 SI EI DISPARUTI, VICTIME DE ACTE CRIMINALE(viol de catre pedofili, uzurpare a identitatii lui Cosmin, rapire, etc)

In concluzie, bravii luptatori pentru libertate care s-au sacrificat pentru familiile lor, patriile lor, in razboaiele din istorie, inclusiv cel din Ucraina care ne socheaza teribil in 2022!, se intorc in locurile lor de veci din cimitire socati de atrocitatile actuale pentru care si-au dat viata ca sa nu se mai reproduca niciodata, ca si cum sacrificiile lor au fost zadarnice...tristete fara margini. De aceea, consider ca am datoria sa lupt si eu cu armele ''cuvintului'' (mai ales ca sunt ofiter al armatei romane, sub locotenent pentru ca clanul de nebuni si criminali Ceausescu obliga studentele sa faca stagiul militar in timpul studiilor de patru ani, o zi intreaga private de a studia in conditii umiliante intoxicindu-ne cu o falsa conceptie de ''patriotism'') pentru a impiedica nebunia neonazistilor actuali si a regasi fiii mei, victime de violari grave ale drepturiolor lor si ale mele, mamica lor, amintind atrocitatile nazistilor, fascistilor in timpul Holocaustului cind copiii erau furati din familiile lor din cauza originelor lor. ca si cei Autochtoni din Canada-R-U din pensionatele canadiene, si ai mei, pentru ca suntem neocanadieni québécoazi (ontarieni 2008-2010) si denunt crimele groaznice si sacrilegii ale caror victime suntem caci, spre deosebire de Romania, cea mai dura dictatura comunista contemporana la care am supravietuit dificil pina in 1994, neavind dreptul de a manifesta public dezacordul nostru la politica de asuprire nationala, credeam ca in Canada=R-U, acest dret de cetatean e respectat, dar, in teorie nu si in practica, pentru ca brutalitatea politistilor a fost ingrozitoare si incearca sa ma calomnieze cu eticheta de ''persoana cu probleme de sanatate mintala'' in loc sa consulte ei, ele un psichiatru pentru ca apara criminalii si brutalizeaza victimele de crime organizate la nivel de state.

In speranta ca veti raspunde la sugestiile mele de interes public si personal, va urez Dvs si familiei Dvs. o zi buna.

Cu stima.

Doamna STOLERIU MIREA Mariana

Profesoara pensionara 50.100.167.12 (discuter) 9 novembre 2022 à 17:30 (CET)[répondre]